تحولات منطقه

اعطای سیمرغ بهترین فیلم اول و بهترین فیلم پویانمایی در چهلمین جشنواره فیلم فجر، مشروط شد.

 اما و اگر پیش‌روی انیمیشن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، نگاهی به فراخوان چهلمین جشنواره فیلم فجر که امروز منتشر شد نشان می‌دهد در این دوره از جشنواره، اعطای دو جایزه، به وجود تعدادی حداقلی فیلم مشروط شده است.

بر اساس فراخوان چهلمین جشنواره فیلم فجر، در صورتی که حداقل ۳ فیلم اول و حداقل ۳ فیلم پویانمایی در بخش مسابقه فیلم‌های سینمای ایران حضور داشته باشند، به ترتیب سیمرغ‌های بهترین فیلم اول و بهترین فیلم پویانمایی سیمرغ اعطا خواهند شد.

در دوره‌های گذشته جشنواره ملی فیلم فجر، چنین شرطی برای فیلم‌های اول وجود نداشت و شرط اعطای سیمرغ بهترین فیلم پویانمایی، حضور حداقل ۲ فیلم بود.

با این شرط، کار اعطای سیمرغ بهترین فیلم پویانمایی به اما و اگر خواهد کشید، چراکه در سال‌های گذشته، جشنواره فیلم فجر معمولا میزبان ۳ فیلم پویانمایی در بخش اصلی نبوده است.

منع: صبا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha